Oeps!

U heeft een erg oude browser die niet meer wordt ondersteund door Microsoft.

De hoogste tijd om te upgraden!

Corona informatie voor leden

Bereikbaarheid VLEHAN

FME en VLEHAN volgen het dringende advies van de overheid en het RIVM. Dat betekent dat sinds begin deze week alle VLEHAN medewerkers vanuit huis werken. Veel werkzaamheden kunnen ook vanuit huis doorgaan, maar het kan voorkomen dat VLEHAN minder goed bereikbaar is of reactie op vragen langer duurt dan dat u van ons gewend bent.

In ieder geval proberen wij om het werk en de activiteiten zoveel mogelijk door te zetten, maar vragen we om uw begrip indien een of ander vertraging oplevert.

Verder gaat VLEHAN per situatie bekijken of geplande activiteiten en/of bijeenkomsten wel of niet kunnen doorgaan. Recent is bijvoorbeeld besloten om de VLEHAN/FIAR CE Summit 2020 te verplaatsen naar 1 december 2020.

Wij wensen u veel sterkte in deze moeilijke tijd en hopen samen met u dat de situatie zich zo snel mogelijk weer normaliseert.

Updates over het coronavirus

De wereldwijde opmars van het coronavirus roept veel vragen op over de bescherming van uw bedrijf. Wat moet je bijvoorbeeld doen na een besmetting? En wat zijn de gevolgen wanneer het werk stilvalt? De impact van de verscherpte maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is groot. Op deze pagina treft u een overzicht aan van belangrijke informatie en hulpmiddelen.


Laatste nieuws

FME webinar regeling NOW 2.0, 24 juni 2020

Op woensdag 24 juni gaf FME een webinar over de regeling NOW 2.0. Er werd hierbij ingegaan op verschillende vragen, zoals: In hoeverre verschilt deze regeling van de 1.0 regeling? Wat is er nieuw in deze regeling? En wat zijn de extra voorwaarden?

Heb je dit webinar gemist? Kijk deze dan hier terug.

Presentatie
Ben je naast VLEHAN-lid ook aangesloten bij FME (en heb je een ledenlogin)? Dan kun je de tevens de slides van de presentatie downloaden.

FAQ
Naar aanleiding van het webinar heeft FME een aantal nieuwe FAQ’s over NOW 2.0 gemaakt.