Oeps!

U heeft een erg oude browser die niet meer wordt ondersteund door Microsoft.

De hoogste tijd om te upgraden!

Meld- en informatiepunt coronavirus FME

Meld-en informatiepunt coronavirus FME

Omdat VLEHAN aangesloten is bij FME, kunnen alle leden van de VLEHAN (ook als uw bedrijf niet is aangesloten bij FME) gebruik maken van het meld- en informatiepunt coronavirus van FME

Via het meld- en informatiepunt van FME en de FME-branches delen we alle praktische informatie over hoe organisaties om kunnen gaan met het coronavirus, en bijvoorbeeld welke regelingen er zijn. Houd deze pagina dus in de gaten, deze krijgt regelmatig een update. Heeft u een vraag, dan kunt u deze hier ook stellen. In de lobby zijn wij samen bovendien ook druk bezig om voor goede noodmaatregelen te zorgen. Laat ons weten waar u behoefte aan heeft, dan nemen we dit mee.

FME Serviceteam

Als u specifieke vragen hebt, kijkt u eerst bij de FAQ. Staat het antwoord er niet tussen, neem dan contact op met het FME Serviceteam. Zij zijn het beste bereikbaar via de e-mail: fmeserviceteam@fme.nl. Het FME Serviceteam is elke werkdag van 08.00 - 17.30 uur beschikbaar.

Bereikbaarheid VLEHAN

FME en VLEHAN volgen het dringende advies van de overheid en het RIVM. Dat betekent dat sinds begin deze week alle VLEHAN medewerkers vanuit huis werken. Veel werkzaamheden kunnen ook vanuit huis doorgaan, maar het kan voorkomen dat VLEHAN minder goed bereikbaar is of reactie op vragen langer duurt dan dat u van ons gewend bent.

In ieder geval proberen wij om het werk en de activiteiten zoveel mogelijk door te zetten, maar vragen we om uw begrip indien een of ander vertraging oplevert. Verder gaat VLEHAN per situatie bekijken of geplande activiteiten en/of bijeenkomsten wel of niet kunnen doorgaan. Recent is bijvoorbeeld besloten om de VLEHAN/FIAR CE Summit 2020 te verplaatsen naar een latere datum dit jaar.

Wij wensen u veel sterkte in deze moeilijke tijd en hopen samen met u dat de situatie zich zo snel mogelijk weer normaliseert.