Oeps!

U heeft een erg oude browser die niet meer wordt ondersteund door Microsoft.

De hoogste tijd om te upgraden!

Visie op witgoed 2025

Europese visie op witgoed 2025

De CECED, de overkoepelende brancheorganisatie waarvan VLEHAN actief lid is, heeft een visie gepresenteerd op de ontwikkeling van de Europese witgoedsector tot 2025. In dit rapport wordt een beeld geschetst van het belang van de witgoedsector voor de Europese economie. Deze visie bestaat uit vier hoofdstukken: Betere regulering, duurzame levensstijl, connectiviteit in huis en het stimuleren van de Europese economie.

Het rapport geeft een beeld van de huidige stand van zaken van de Europese witgoed branche en het belang van de innovatieves voor de economische en maatschappelijke ontwikkelingen in Europa.

Download hier het CECED rapport Home Appliances 2025

Download de factsheets 

Hieronder het filmpje over het belang van de witgoed sector voor de Europese economie. 

 

 

CECED, de Europese koepelorganisatie waarvan de Vlehan actief lid is, heeft in samenwerking met een groot aantal fabrikanten van huishoudelijke apparaten een visie ontwikkeld voor de toekomst van huishoudelijke apparaten in Europa. Naast het bevorderen van een duurzaam leefmilieu wil de industrie de concurrentiepositie van de branche in de toekomst veilig stellen. 

 

The European Committee of Domestic Equipment Manufacturers (CECED) is a Brussels-based trade association that provides a single, consensual voice for the home appliance industry in Europe. It promotes the industry’s general mission to increase product innovation while reducing the environmental impact of appliances. The sector provides jobs for nearly one million people, has a yearly collective turnover of ‎€48 billion and contrubutes to the EU GDP with ‎€53.3 billion.

CECED Europe