Oeps!

U heeft een erg oude browser die niet meer wordt ondersteund door Microsoft.

De hoogste tijd om te upgraden!

Energielabels

Energielabels in keukenshowrooms

Indien een apparaat in een keuken niet zichtbaar is, dus geplaatst is in bijvoorbeeld een kast, dan hoeft het label aan de buitenzijde niet zichtbaar te zijn. Het label moet wel direct zichtbaar zijn als de kastdeur wordt geopend.

Indien een apparaat wel zichtbaar is, dient het energielabel aan de buitenzijde op het apparaat te worden bevestigd.

Voor vragen kunt u zich wenden tot de nVWA: 088 223 33 33.

De energielabels worden, met uitzondering van de was-droogcombinaties, met het apparaat door de leverancier meegeleverd. Is het energielabel zoekgeraakt, dan dient u deze op te vragen bij uw leverancier. Zorg dat u het typenummer en serienummer van het desbetreffende apparaat vermeld bij de aanvraag.

Alleen het moederlabel (energielabel zonder datastrip) voor de was-droogcombinaties en electrische ovens is nog te bestellen via de VLEHAN. Stuur een email aan vlehan@vlehan.nl en vermeld in uw bestelling het aantal labels (setje van 10) en het adres (eventueel contactpersoon/afdeling) waar de labels naar toe gestuurd kunnen worden.

Kijk voor meer informatie over energielabels ook op www.newenergylabel.com

Bestellen energielabel 
was-droogcombinatie

Alleen het moederlabel (energielabel zonder datastrip) voor de was- droogcombinaties kan nog aangevraagd worden via de VLEHAN. Stuur een email aan vlehan@vlehan.nl.

Vermeld in uw bestelling het aantal labels (per setje van 10) en het adres (en contactpersoon/afdeling) waar de labels naar toe gestuurd kunnen worden.