Oeps!

U heeft een erg oude browser die niet meer wordt ondersteund door Microsoft.

De hoogste tijd om te upgraden!

VLEHAN

VLEHAN zet zich proactief in om leden te informeren over ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, innovatie en wet- en regelgeving, zodat leden vol vertrouwen beslissingen kunnen nemen in hun beleidsvoering.

VLEHAN fungeert als onafhankelijke en industriebrede spreekbuis, zowel richting media als stakeholders, om hiermee de belangen van haar leden te behartigen.

Klik op onderstaande afbeelding om meer te lezen over de kernwaarden en actuele thema's van de VLEHAN.

Klik hier om de infographic te openen als PDF.

Welkom bij de VLEHAN

VLEHAN is de Nederlandse brancheorganisatie van fabrikanten en importeurs van elektrische huishoudelijke apparaten, grote en kleine. VLEHAN is actief lid van de Europese koepelorganisatie APPLiA.

Missie

VLEHAN is de deskundige belangenbehartiger c.q. ambassadeur en betrouwbare vraagbaak voor leveranciers van elektrische huishoudelijke apparaten in Nederland.

Daarnaast ondersteunt VLEHAN haar leden middels geselecteerde diensten en activiteiten op het gebied van bedrijfsvoering en business intelligence om daarmee waarde voor hen te creeren.

Als actief lid van de Europese koepelorganisatie APPLiA ondersteunt VLEHAN de ambitie van de industrie om innovatie en duurzaamheid te bevorderen.

 

Bezoekadres

Zilverstraat 69
Zoetermeer

Postadres
Postbus 190
2700 AD Zoetermeer

Telefoon
088 400 84 92

Email
vlehan@vlehan.nl